Uhapšen vozač autobusa koji je uleteo u igralište u Zemunu FOTO

Vozač autobusa sa linije 45 koji je uleteo u dečje igralište u Zemunu je uhapšen.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 24.09.2021.

15:21

Uhapšen vozač autobusa koji je uleteo u igralište u Zemunu FOTO
Foto: B92.net

Mediji su ranije javili da je on pobegao sa mesta nesreće.

Podsetimo, gradski autobus koji saobraća na liniji broj 45 uleteo je danas u park u Zemunu. Nesreća se dogodila u Krajiškoj ulici 71a, oko 13.35.

Autobus se potom zakucao u frizerski salon, odakle je Televizija Prva dobila snimak sigurnosne kamere na kojoj se vidi dramatična situacija u kojoj majka u poslednjem trenutku spasava dvoje dece od udara autobusa.

Najmanje tri osobe u autobusu i jedno dete koje je bilo napolju povređeni su kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, koje je probilo ogradu dečjeg igrališta u Zemunu.

Povređene su osobe stare 15, 18 i 61 godinu, a dete je prebačeno privatnim vozilom u zdravstvenu ustanovu.

U Krajiškoj se, inače, nedaleko od tog parkića nalazi i osnovna škola "Gavrilo Princip".

Sekretarijat za javni prevoz naložio je hitno izjašnjenje prevoznika kako je došlo do toga da autobus na liniji 45 udari u ogradu dečjeg igrališta u Zemunu.

Zatražen je i izveštaj o vanrednom tehničkom pregledu. Kako se precizira u saopštenju, reč je o vozilu koje obavlja javni linijski prevoz putnika u okviru konzorcijuma privatnih prevoznika „Ariva”, prevoznik „Unakop”.
Foto: B92.net
Foto: B92.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

5 h

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: