Završio u ćeliji sa čovekom koji mu je silovao sestru - ubio ga i dobio još 25 godina zatvora

Zatvorenik Šejn Goldsbi (26) osuđen je na dodatnih 25 godina zatvora jer je ubio zatvorenika s kojim je delio ćeliju.

Izvor: B92

Nedelja, 08.08.2021.

14:09

Default images

Zatvorenik je bio osuđen zbog silovanja njegove sestre. Goldsbi je osuđen ove nedelje zbog ubistva Roberta Mungera (70) koje se dogodilo u zatvoru u Vašinktonu u junu prošle godine. Prema navodima "New York Posta", Goldsbiju je prekipjelo jer mu je Munger krenuo prepričavati detalje silovanja njegove sestre. "Toliko se stvari događalo u mojoj glavi tad. Nisam bio stabilan, sve vreme me je provocirao sa fotografijama i snimcima onoga što je napravio", kazao je na sudu Goldsbi, a to se kasnije pokazalo kao istina. Ranije je mladić, inače osuđen jer je ukrao policijski auto i vozio se njim po gradu, zatražio premeštaj u drugu ćeliju kako bi izbegao konflikt, ali iz zatvora su rekli kako nisu znali da postoji veza između zatvorenika. Prema dokazima priloženim na sudu, Goldsbi je Mungera napao u zajedničkim prostorijama, udario ga po licu 14 puta pa mu nagazio na glavu još četiri puta.

"Izvinjavam se njegovoj ženi i porodici", rekao je Goldsbi. "Nadam se da ćete uspeti prebroditi bol koju sam uzrokovao, napisao je Goldsbi u pismu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: