Oglasila se žena srpskog biznismena: "Bio je nasilan prema detetu"

Vlasti u Ukrajini navodno sumnjiče državljanku Srbije Jelenu Sokić da je naručila ubistvo svog supruga biznismena Milovana Roganovića.

Izvor: Novosti
Podeli
Ilustracija: EPA-EFE Sascha Steinbach
Ilustracija: EPA-EFE Sascha Steinbach

Mediji: Supruga i šurak planirali da ubiju srpskog biznismena u Ukrajini?

Ona je u razgovoru za medije ispričala svoju stranu priče.

Naime, ona je tokom gostovanja na TV Hepi kazala da ne živi već godinu dana sa mužem Milovanom Roganovićem, i otkrila je da je imala problema sa njim u prošlosti.

Ona ističe da se krivična prijava protiv njega za nasilje u porodici nalazi u tužilaštvu.

"Bio je nasilan prema detetu prošle godine na leto dok smo bili na godišnjem odmoru u Hrvatskoj, ja sam to prijavila. On je brzo napustio godišnji odmor i dao mi saglasnost da idem sa detetom na odmor u Crnoj Gori, a potom podneo lažnu prijavu da je dete oteto", ispričala je Jelena u jutarnjem programu, a prenose "Novosti".

Ona kaže da je porodica potom doživela čitavu dramu u septembru dok su boravili u Budvi.

"On je sada osumnjičen za to i ja sam se priključila tom gonjenju po službenoj dužnosti. Svako ko me poznaje, obrazovana sam i ozbiljna, nikad nisam bila s njim iz drugih pobuda, osim da mi se dopao. Imao je finansijske probleme, posao u Rusiji mu je propao", navodi Jelena Sokić.

"Dobio je Ukrajinu, gde ja nikada nisam bila... Želim samo da se razvedem, ne želim ništa drugo", dodala je ona i istakla da 27. juna treba da se pojavi u Kijevu da dâ izjavu o poslovima svog još zakonitog supruga, koji se tereti za pranje novca.

Ona ističe da nije tačno da je naručila ubistvo, i kaže da u ukrajinskim medijima nigde ne piše da je ona organizator likvidacije.

"Čini mi se da je sve isfingirano, zbog borbe za starateljstvo. Ja sam spremna sve da uradim da dokažem da nemam ništa sa ovime. Već smo prolazili slične situacije, ja na današnji dan u Srbiji imam 7 lažnih krivičnih prijava. Sve se svodi na to da se starateljstvo deteta dodeli njemu", rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 137 idi na stranu