Šapić o Vučićevom pozivu na ujedinjenje: Očekujem dogovor

Predsednik SPAS-a Aleksandar Šapić izjavio je večeras da je raspoložen da prihvati predlog predsednika Aleksandra Vučića o ujedinjenju SNS i SPAS.

Izvor: Tanjug
Podeli
Printskrin: TV B92, arhiva
Printskrin: TV B92, arhiva

Dodao je i da se nada da će dogovor o tome biti postignut i da već, možda, od juna dve stranke budu deo zajedničke organizacije.

"Mogu da potvrdim to što je Vučić rekao, da ćemo u sledećih mesec dana i zvanično sesti da razgovaramo na tu temu", rekao je Šapić za Tanjug. Na pitanje da li je raspoložen da prihvati poziv, Šapić je odgovorio potvrdno i dodao da je predlog posledica njihovih razgovora, te ponavlja da je to do sada bio razgovor njih dvojice, a sada se podiže na viši nivo. "Sada to podižemo na viši nivo dve organizacije i u sledećih par nedelja, nadam se da ćemo uspeti da napravimo dogovor i da budemo, možda već od juna, deo zajedničke organizacije", rekao je Šapić. Vučić je večeras posle sednice Predsedništva SNS preneo da je podneo predlog stranci, koji je jednoglasno prihvaćen, da se formira radna grupa koja će krenuti u razgovore sa Srpskim patriotskim savezom Aleksandra Šapića o ujedinjavanju u jednu političku stranku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 104 idi na stranu