Naš poznati doktor zgrožen; "Budale niču tamo gde ih ne sejete" VIDEO

Bura oko grupe mladih ljudi koji su se okupili u podzemnom prolazu na Zelenom vencu i zaigrali "korona-kolo" ne prestaje. Lekari su šokirani.

Izvor: B92

Sreda, 31.03.2021.

09:46

Naš poznati doktor zgrožen;
Screenshot TV Prva

Podsetimo, društevene mreže je zapalio snimak studenata koji u jednom podzemnom prolazu u Beogradu bez maski igraju kolo uz pesmu "Neće Gara da primi vakcinu". Snimak postaje zabrinjavajući, jer se većina mladih nije prijavila za vakcinaciju, dok u Kragujevcu gotovo nijedan student nije došao na vakcinaciju.

Danas je taj "događaj" komentarisao u studiju Jutarnjeg programa TV Prve i virusolog i mikrobiolog Veterinarskog instituta u Kraljevu Milanko Šekler, koji je, najblaže rečeno, izrazio je ogorčenje zbog neodgovornog ponašanja.

Upitan da prokomentariše tu grupu mladih ljudi, za koje se na društvenim mrežama kaže da su studenti, poznati doktor je odgovorio: "Upotrebiću neke pregrube reči koje nisu za televiziju..."

Na konstataciju voditelja da jedino nije dozvoljeno da se psuje u programu uživo, Šekler je dodao: "Onda ništa."

Ipak, na kraju je dao komentar rekavši: "Budale niču i tamo gde ih ne sejete. Ne možete nešto da radite samo iz prkosa i inata. To se ne isplati ni u narodnim pesmama. Radi zato što je korisno, a ne iz prkosa", rekao je Šekler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: