Visoki zvaničnik Svetske zdravstvene organizacije otišao u Novi Pazar

Direktor Kancelarije SZO u Srbiji, Marijan Ivanuša razgovaraće danas s građanima Novog Pazara o epidemiji koronavirusa i vakcinaciji.

Izvor: B92

Sreda, 31.03.2021.

07:50

Visoki zvaničnik Svetske zdravstvene organizacije otišao u Novi Pazar
Screenshot TV Prva

Ivanuša će održati tri tribine: u 12.00 na Državnom univerzitetu, u 13.00 na Internacionalnom univerzitetu i u 14.00 na Fakultetu za islamske studije, najavio je u utorak direktor mesnog ; Zavoda za javno zdravlje, Šefadil Spahić.

Potom će se Ivanuša sastati s predstavnicima gradske uprave i Stručno-operativnim timom grada.

Taj visoki zvaničnik Svetske zdravstvene organizacije je u utorak došao u dvodnevnu posetu Novom Pazaru gde koje je pozvao građane da se što pre vakcinišu protiv kovida-19 i da poštuju mere zaštite, a sastao se i sa zdravstvenim osobljem.

Direktor gladskog Zavoda za javno zdravlje, Šefadil Spahić, rekao je u utorak agenciji Beta da je epidemiološka situacija u Novom Pazaru nestabilna i nesigurna, broj novozaraženih poraste, a odziv stanovništva na vakcinaciju je slab iako ima dovoljno vakcina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: