Nedelja, 21.02.2021.

08:57

"Naša je obaveza sa delimo dobro i zlo sa njima"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio danas da su građani Crne Gore zaslužni za to što su dobili vakcinu od Srbije, jer su to naša braća i prijatelji.

Izvor: Tanjug

Foto: buducnostsrbijeav/Instagram

Vučić je tako odgovorio na pitanje novinara da prokomentariše to što se, kako je navedeno, politički akteri u CG svađaju ko je zaslužan za nabavku vakcine u toj zemlji.

"Naša je obaveza sa delimo dobro i zlo sa njima i ako možemo da pomognemo, pomagaćemo i oni bi nama da su u toj sitauciji. Ne želim da ulazim u političke priče, niti me zanimaju, kao što sam danas zahvalan britanski i indijskim prijateljima, i oni su zahvalili nama, mi bismo se sutra zahvalili njima za neku drugu situaciju, to je normalno", kazao je Vučić.

Vučić ističe da ako vam brat, prijatelj i komšija nisu zadovoljni, da onda ni vi ne možete da budete zadovoljni.

Tako da u te stranačke priče ne mogu i ne želim da ulazim, poručio je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

23 h

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: