Trampovo najjače predizborno obećanje

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je moguće da će SAD imati vakcinu protiv kovida 19 pre predsedničkih izbora u novembru.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.08.2020.

18:29

Trampovo najjače predizborno obećanje
Ilustracija: GettyImages/ Tom Pennington / Staff

Trampova očekivanja daleko su optimističnija od onih koja su izneli njegovi zdravstveni stručnjaci u Beloj kući, prenose američki mediji.

Tramp je, tokom gostovanja u radijskom programu američkog novinara Džeralda Rivere, istakao da je moguće da će vakcina biti spremna mnogo pre kraja godine, te da bi to moglo da se desi i pre 3. novembra.

"Mislim da je u pojedinim slučajevima moguće i pre, ali, otprilike, tada", odgovorio je Tramp na pitanje Rivere da li se vakcina protiv koronavirusa može proizvesti pre 3. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: