Teretnjaci zaglavljeni po četiri sata na granici

Teretna vozila čekaju oko 240 minuta na GP Šid, prema izveštaju AMSS-a.

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.08.2020.

19:28

Teretnjaci zaglavljeni po četiri sata na granici
Ilustracija: Deposit photos/dspguy

Prohodnost puteva je dobra, saobraćaj je umerenog intenziteta i na naplatnim rampama se prolazi bez zadržavanja dok na deonicama na kojima ima radova ili na kojima je zbog obustava izmenjen režim saobraćaja može doći do usporenije vožnje i povremenih zadržavanja, saopštio je AMSS.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Puteva Srbije, na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17.15 časova nema zadržavanja ni na putničkim terminalima naših graničnih prelaza.

Zadržavanja na teretnim terminalima su 90 minuta na izlazu na Horgošu, 60 na Kelebiji, 240 na prelazu Šid, 180 na Batrovcima, 120 na prelazu Bačka Palanka i 60 minuta na Gradini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: