Dojave o bombama na ruskim aerodromima - lažne

Anonimna dojava o bombama na aerdromima u Moskvi i Sankt Peterburgu pokazala se kao lažna, potvrdio je za TAS izvor iz sektora za vanredne situacije.

Izvor: B92

Nedelja, 26.07.2020.

19:00

Dojave o bombama na ruskim aerodromima - lažne
EPA-EFE/ ANATOLY MALTSEV

Izvor je saopštio da je provera aerodroma završena i da tom prilikom nisu pronađene nikakve eksplozivne naprave i supstance.

TAS je ranije preneo vest da su aerodromi u Moskvi, Sankt Peterburgu i Krasnodaru primili anonimne dojave o bombama. Nadležni su tom prilikom upozoreni da su bombe postavljene i u avionima koji su parkirani na moskovskim aerodromima.

Portparol međunarodnog aerdromu u Krasnodaru već je ranije potvrdio da je dojava o bombi lažna, da ovaj aerodrom radi normalno i da nijedan let nije odložen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: