Magla i mraz pa sunce

U Srbiji se u sredu ujutru i pre podne očekuju slab mraz i magla, a sredinom dana i posle podne u većini krajeva očekuju se periodi sunčanog vremena.

Izvor: B92

Utorak, 14.01.2020.

23:53

Magla i mraz pa sunce
Ilustracija: Getty images/ Christopher Furlong / Staff

U Vojvodini će se magla zadržati veći deo dana, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab, južni i jugoistočni vetar.

Najniža temperatura kretaće se od minus pet do nula, a najviša dnevna od od pet do devet stepeni. U mestima sa maglom biće od minus dva do dva stepena Celzijusa.

U Beogradu će ujutru i pre podne biti slab mraz i magla, koja će se u nižim delovima grada zadržati i veći deo dana. U višim delovima grada sredinom dana i posle podne biće pretežno sunčano.

Najniža temperatura oko biće minus jedan, a najviša dnevna od dva, u nižim delovima grada, do sedam stepeni u ostalim.

Od nedelje će biti umereno do potpuno oblačno i malo hladnije, ponegde sa slabim kratkotrajnim snegom.

Bioprognoza za 15. januar 2020. godine:


Biometeorološke prilike mogu imati relativno povoljan uticaj na hronične bolesnike. Izvesna opreznost u jutarnjim časovima se i dalje savetuje astmatičarima. Od meteoropatskih reakcija mogući su pospanost i promenljivo raspoloženje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: