BiH proterala devet državljana Egipta

Nadležne službe BiH proterale su devet državljana Egipta, koji su ilegalno boravili na njenoj teritoriji.

Izvor: B92

Utorak, 31.12.2019.

14:36

BiH proterala devet državljana Egipta
Ilustracija: Depositphotos/ pajche

Kako je saopšteno iz Službe za poslove sa strancima, tim osobama je izrečena mera proterivanja i stavljeni su pod nadzor u Imigracioni centar.

"S obzirom na to da se radi o osobama koje nisu posedovale identifikacione dokumente, Služba za poslove sa strancima BiH je u saradnji sa Ambasadom Egipta u Sarajevu, u vrlo kratkom periodu utvrdila njihov identitet", navodi se u saopštenju, preneli su sarajevski mediji.

Dodaje se da je Ambasada Egipta u Sarajevu za njih obezbedila putne isprave u cilju njihovog udaljenja sa teritorije Bosne i Hercegovine.

U toku postupka, navodi se, osobe su izrazile želju da se vrate u zemlju porekla, a sproveden je postupak njihovog udaljenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: