Vladimiru su neophodna sredstva za hitan odlazak na operaciju

Humanitarna fondacija Budi human - Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Vladimira Đuričića (43).

Izvor: B92

Petak, 06.09.2019.

13:43

Vladimiru su neophodna sredstva za hitan odlazak na operaciju
Foto: Humanitarna fondacija Budi human - Aleksandar Šapiæ

Vladimirova bolest se manifestovala sredinom 2019. godine, pojavom jakih bolova u grudnoj kičmi i mišićima grudnog koša, kao i slabošću donjih ekstremiteta. Dijagnostifikovan mu je papilarni adenokarcinom bubrega, sa metastazama na plućima, u grudnom košu, na kičmi i u spinalnom kanalu kičme.

U roku od samo jedne nedelje je iz pokretnog stanja prešao u totalno nepokretno stanje.

Kako su sve opcije daljeg lečenja u zemlji iscrpljene, Vladimir pronalazi nadu za nastavak lečenja na klinici u Turskoj, gde lekari prihvataju da mu operišu kičmu. Nakon operacije Vladimir bi mogao ponovo da hoda, a zatim i da nastavi lečenje.

Vladimiru su neophodna sredstva za hitan odlazak u inostranstvo na operaciju, jer vreme mu nije saveznik. Takođe je potreban novac za medikamente, injekcije koje svakodnevno prima i za potrošni medicinski materijal

Vladimiru možete pomoći tako što ćete upisati 695 i poslati SMS na 3030, kao i uplatom na dinarski ili devizni račun, i putem linka e-doniraj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oglasili se Rusi: Oslobođeno

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je danas da je ruska vojska oslobodila selo Berdiči iz predgradja Avdejevke, prenose RIA Novosti.

13:02

2.5.2024.

1 d

Podeli: