Mediji: Tužilaštvo ispituje majku đaka iz Beograda zbog testova

U Tužilaštvu u Beogradu u toku je ispitivanje osobe za koju se sumnja da je posedovala testove iz matematike koji su potom i javno objavljeni, prenosi "Blic".

Izvor: B92

Utorak, 18.06.2019.

14:55

Mediji: Tužilaštvo ispituje majku đaka iz Beograda zbog testova
Ilustracija: Deposit photos/luminastock

Prema još zvanično nepotvrđenim saznanjima lista, reč je o majci jednog đaka iz beogradske osnovne škole, koja se nalazi u Zemunu.

"Trenutno se žensko lice ispituje i utvrđuje se kako je došla u posed testova iz matematike koje su mali maturanti danas trebali da polažu u okvru male mature", kaže izvor "Blica".

Lice za koje se sumnja da je učestvovalo u krivičnom delu koje je kulminiralo pomeranjem polaganja testa iz matematike za četvrtak nije zaposleno u Ministarstvu prosvete.

Polaganje testa iz matematike u okviru male mature odloženo je, jer su se sinoć na društvenim mrežama pojavili rukom pisani zadaci iz matematike, a kako "Blic" nezvanično saznaje, upravo te zadatke osmaci bi imali danas na testu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: