Stariji muškarac preminuo na nezvaničnoj plaži na Adi

Beograd -- Nepoznati muškarac starosti oko 65 godina umro je danas nesto oko 11.30 casova na nezvaničnoj nudističkoj plaži na Adi Ciganliji, saopštilo je JP Ada Ciganlija.

Izvor: Tanjug
Podeli

"Kako tvrde građani koji su se zatekli na mestu događaja, nesrećni muškarac je došao na plažu u delu gde je kupanje najstrože zabranjeno, gde ne postoje uslovi za bezbedno kupanje i nema spasilačke službe, zakoračio je da uđe u vodu i srušio se, najverovatnije usled posledica srčanog ili moždanog udara", navodi se u saopštenju JP Ada Ciganlija.

Napominje se da je spasilačka služba po pozivu stigla na mesto događaja za manje od minuta i zajedno sa lekarima Hitne pomoći pokušala reanimaciju, ali muškarcu nije bilo spasa.

JP Ada Ciganlija po ko zna koji put apeluje na sve sugrađane i posetioce da se ponašaju odgovorno, strogo poštuju pravila ponašanja na kupalištu, da borave u vodi u zonama koje su predviđene za kupanje i u radno vreme spasilačke sluzbe, a za starije hronične bolesnike da se rashlade i obavezno jave spasiocima pre ulaska u vodu Savskog jezera.

strana 1 od 98 idi na stranu