Nađeno telo muškarca: Uradio je baš ono što su rekli da ne treba

Telo muškarca pronađeno je u moru. On je u utorak u Njivicama na Krku pao s brodića u more.

Izvor: B92

Sreda, 15.05.2019.

07:07

Nađeno telo muškarca: Uradio je baš ono što su rekli da ne treba
Ulet Ifansasti/Stringer/Getty images/Ilustracija

On je po izrazito nepovoljnim vremenskim uslovima pokušao da se ukrca na plovilo, prenosi Index.hr.

Podsetimo, Hrvatsku je, kao i ceo region, zahvatilo višednevno nevreme, praćeno olujnim vetrovima i obilnim padavinama. U toj zemlji na snazi su meteorološka upozorenja za opasne vremenske uslove, deo zemlje je bori se s vodostajima reka i lokalnih potoka. Zagreb je takođe pretrpeo znatnu materijalnu štetu zbog olujnih udara vetra, a ima i nekoliko povređenih.

Hrvatska gorska služba spasavanja objavila je na Fejsbuku upozorenje i snimak kako se ne treba ponašati u slučaju poplava i bujica. Na tom snimku vidi se muškarac koji je ušao u nabujalu reku.

U HGSS-u poplave i bujice shvataju izrazito ozbiljno i upozoravaju građane koji se nalaze na područjima kojima prete poplave da ne uzimaju stvari u svoje ruke, jer tu su za njih nadležne službe kojima je to posao.

"Najgora stvar koju možete uraditi u uslovima bujičnih poplava je da uđete u vodu. Ovakve situacije su bez preterivanja izuzetno smrtonosne. Molim Vas da ne pokušavate ništa slično", navodi se u objavi HGSS-a..

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: