Trifunović o nastupu Bore Čorbe, a o Mandiću ni reč

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović najavio je sinoć na Tviteru, posle skupa "Budućnost Srbije", da opozicija nastavlja s protestima.

Izvor: B92

Subota, 20.04.2019.

09:43

Trifunović o nastupu Bore Čorbe, a o Mandiću ni reč
Screenshot/TV Prva

On je pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ponovo organizuje svoj skup, pa da se svi spoje za Prvi maj.

Olivera Mandića nije ni pomenuo, iako je pre skupa obećao: "Ako Oliver Mandić zapeva i zasvira uživo, potpisujem za SNS".

Trifunović je prokomentarisao samo nastup Bore Čorbe i rekao da je nekada "Lutku sa naslovne strane" pevala publika od početka do kraja, ali da izgleda da okupljeni ispred Skupštine Srbije ne znaju reči.

"Izazov - mi sutra nastavljamo. A ti, Aleksandre Vučiću, dovuci ovu istu ekipu sledećeg petka. Pa da se ćeramo. Taman se svi spojimo za prvomajski uranak", poručio je, u svom stilu, Trifunović.

Lider PSG Sergej Trifunović doveo je u sumnju nastup Olivera Mandića na skupu u Beogradu u petak, a Mandić mu je uzvratio da će vrlo brzo izgubiti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: