Horor u Hrvatskoj: Doga ugrizla jednomesečno dete za glavu

Jednomesečnu devojčicu izgrizao je pas u petak u popodnevnim satima u mestu Repaš blizu Koprivnice.

Izvor: B92

Petak, 22.03.2019.

21:20

Horor u Hrvatskoj: Doga ugrizla jednomesečno dete za glavu
Depositphotos/dpfox

Devojčica je prvo dovezena u Zavod za hitnu medicinu u Koprivnicu, a zatim, s teškim povredama glave, u zagrebačku Klaićevu bolnicu.

''Prvi pregled obavljen je u našoj bolnici u 19.06h. Nakon uvida u MSCT, dobili smo indikaciju za hitni neurohirurški zahvat. Operacija je u toku. Reč je o kraniocerebralnoj traumi što znači da je oštećen mozak i kost glave odnosno ima višestruke prelome. Ima krvarenje, stradalo je i moždano tkivo. Dete je kritično'', rekao je za Jutarnji list direktor Klaićeve bolnice Goran Roić.

Nezvanično se saznaje, kako je najverojatnije reč o psu čiji su vlasnici roditelji devojčice. Navodno se radi o dogi.

Istraga je u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

5 h

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: