Putnik: "Rascvetan" autobus; Meštani: Nije prvi put VIDEO

Najmanje pet osoba poginulo jutros, a 34 povređeno u sudaru voza i autobusa na pružnom prelazu u Donjem Međurovu kod Niša.

Izvor: B92

Petak, 21.12.2018.

13:35

Putnik:
Foto: TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIC

"Ništa nisam video. Samo su počeli da se deru da je voz udario autobus. Na dva dela je rascvetan autobus. Ja sam sedeo na zadnjem sedištu“, kaže za TV Prva povređeni putnik Dimitrije Jovanović.
Foto: Ljiljana Pavloviæ, TV Prva
Meštani koji žive u blizini pružnog prelaza kažu da se čuo veliki prasak i da je prizor bio stravičan.

"Čuo se jak pucanj, znamo da to nije prvi put. Više puta se to dešavalo. Video sam da je voz izbačen iz šina, autobus presečen na pola. Prizor je bio stravičan. Više puta samo tražili da se postavi signalni prelaz ili rampa i pisali peticiju, niko na to nije gledao“, kaže očevidac Stevan Jović.

Pročitajte još:

Niš: 5 mrtvih, 34 povređena, među nastradalima dvoje dece

Lončar: Dvoje povređenih životno ugroženo VIDEO

Rebić: Propust vozača autobusa najverovatniji uzrok sudara

Pružni prelazi bez rampe – najcrnje tačke na putevima Srbije

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

5 h

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: