"Zavijam, kumim i molim 241 dan..."

Na Trgu Krajine u Banjaluci održan je četvrti veliki skup “Pravda za Davida”, na kojem se pojavilo mnogo manje građana nego na prethodna tri takva skupa.

Izvor: B92, TV BN

Sreda, 21.11.2018.

18:06

Screenshot

Okupljenima se obratio Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, koji je ponovo ponovio da je njegovog sina ubila država.

Dragičević se zahvalio svima koji mu pružaju podršku da dođe do pravde i istine, prenosi BN TV.

"Zavijam, kumim i molim 241 dan. Tražim pravdu za Davida i svu decu. Ovo je Balkan, emotivni smo i ratoborni. Svakom zlu dođe kraj", rekao je Davor Dragičević.

Posle obračanja Dragičevića, više lica je pozivalo na poštovanje međunarodnih konvencija o ljudskim pravima, čitajući citate o potrebi poštovanja ljudskih, građanskih i porodičnih prava.

Pročitana su i imena stradale dece u BiH, a potom je Danijela Ratešić Došen rekla da traže od međunarodnih organizacija uspostavljanje pravne države, jer je, kako je kazala, ovde bezvlašće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: