"Znam šta bih uradio za Davida, a taj dan kada dođe..."

Otac stradalog Davida Dragičevića rekao je za Impuls portal da zna šta bi voleo da uradi za svog preminulog sina.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.11.2018.

20:50

screenshot

"Sve je nestalo u sekundi... Ja sebe ujutru ne mogu da pogledam u ogledalo... Kao da gledam, da izviniš, govno. Da nije njegove sobe, ne bih prodao kuću, zapalio bih je, da vidim kako gori i to bi bilo zadovoljstvo", rekao je Davor.

Dodao je da ne može da gleda video materijal na kom je njegov sin.

"Ne mogu ni na groblje da odem... Nema više, ništa ne postoji. Ja znam šta bih ja voleo da uradim za njega i koji poriv imam. Znam da svi to osuđuju, ali je taj poriv jači od mene. Kad bi on sad vaskrsao i rekao da to ne uradim, ja bih to uradio. Ne bi ni on mogao da me skloni sa puta. Taj dan kada dođe, mislim da neće biti dobro. Možda ću se pretvoriti, možda i jesam, u zver", rekao je Davor.

Policija je prvobitno tvrdila da je smrt zadesna, a Tužilaštvo je kasnije pokrenulo istragu o ubistvu mladića. Roditelji Davida Dragičevića tvrde da je on otet, mučen i da su ga na kraju ubili pripadnici MUP RS.

Takođe tvrde da je njegovo ubistvo planirano ranije, zbog čega je i izrežirana pljačka kuće porodice Rađen, kako bi se pokojni mladić kriminalizovao.

Visoki funkcioneri MUP RS tvrdili su da je u krvi mladića pronađen LSD, mada u Banjaluci ne postoji laboratorija za tu vrstu toksikoloških nalaza, a naknadno toksikološko veštačenje u Beogradu i u Austriji, pokazalo je da u krvi Davida Dragičevića nije bilo teških droga.

Od 26. marta se na Trgu Krajine svako veče održavaju skupovi "Pravda za Davida", na kojima se traži otkrivanje ubica i nalogodavaca ubistva mladića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: