Ostavka predsednika opštine Arilje, novi Nedeljković

Odbornici Skupštine opštine Arilje usvojili su ostavku predsednika opštine Zorana Todorovića na tu funkciju.

Izvor: B92

Utorak, 11.09.2018.

20:45

Ostavka predsednika opštine Arilje, novi Nedeljković

U obrazloženju Todorović kaze da je ostavku podneo iz licnih razloga, a predsednik skupštine opštine Dragoš Trezić za Glas zapadne Srbije rekao je da je ostavku stavio na dnevni red skupštinskog zasedanja čim ga je Todorović obavestio da je podneo ostavku.

Po završetku te sednice Terzić se sazvao novu na kojoj su izabrani članovi opštinskog veća, zamenik predsednika opštine i predsednik opštine - Miloš Nedeljkovića iz Srpske napredne stranke.

Za zamenika predsednika opštine izabran je Branko Vukajlović.

Na današnjoj vanrednoj sednici lokalnog parlamenta birani su i članovi Opštinskog veća - Gojko Grujovićć (SNS), Ružica Ccemerikić (SNS), Boban Stovragović (SNS), Jelena Jovanović (NS), Velibor Stojadinović (PUPS), Rade Tripković (SPS) i Dimitrije Pećinar (SPS).

Vladajuću većinu u Arilju čine SNS, SNP, NS, SPS, PUPS, SDPS i POKS, dok su u opoziciji DS, GG "Možemo bolje" i SRS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: