Naslovne: "Počo rat", "ruske službe", "strane agenture"

Dešavanja u Kninu su i dalje tema za srpske dnevne listove, a na naslovne strane vraćaju se "tvrdnje ruskih službi", kao i "čuda".

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.08.2018.

22:20

Naslovne:

"Politika" konstatuje da je Evropa na udaru toplotnog talasa, kao i da u Srbiji nema ko da mesi hleb.
"Večernje novosti" se i dalje bave grobom Draže Mihailovića, kao i proslavom "Oluje" u Hrvatskoj.
"Kurir" crnogorskog pukovnika koji je prisustvovao proslavi u Kninu nazvao "rđom ljudskom", a tvrdi i da je "počo rat do istrebljenja". Naravno, misli se na komarce.
"Danas" navodi da se Vučić žalio patrijarhu na strane agenture u Crkvi, a postavlja i pitanje da li SNS gubi vlast na Vračaru, posle odluke DSS da istupi iz svih lokalnih koalicija koje sada čini sa vladajućom strankom.
"Blic" ističe da Vučić na jesen kreće u diplomatsku ofanzivu i tvrdi da je septembar odlučujući mesec za južnu srpsku pokrajinu, koju naziva samo "Kosovo".
"Alo" piše da se dogodilo čudo u vatrenoj stihiji u centru Beograda i da je "požar poštedeo Svetog Nikolu". Ovaj tabloid piše i o Kninu, uz naslov "ustapko divljanje na kostima Srba poklanih u Glini".
"Informer" prenosi "tvrdnje" ruskih službi da Islamska država ima 46 ćelija u BiH i na KiM.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: