Promenljivo oblačno, toplo i nestabilno vreme

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno vreme, ponegde s kišom i pljuskovima s grmljavinom, saopštio je RHMZ.

Izvor: B92

Subota, 28.07.2018.

01:00

Promenljivo oblačno, toplo i nestabilno vreme
Ilustracija: Thinkstock

Duvaće slab i umeren, zapadni i severozapadni vetar. Najniža temperatura biće od 16 do 20 stepeni, a najviša dnevna od 26 do 30 stepeni.

U Beogradu će danas takođe biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno vreme, povremeno s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom. Najniža temperatura biće 19 stepeni, a najviša dnevna oko 27 stepeni.

Promenljivo vreme moglo bi da izazove uobičajene tegobe kod većine hroničnih bolesnika, a oprez se savetuje astmatičarima i reumatičarima. Moguće meteoropatske reakcije su pospanost i promenljivo raspoloženje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

6 h

Podeli: