Hrvatska izručila Srbiji Darka Veskovića / VIDEO

Glavni organizator egzekucija škaljarskog klana i ubica Blaže Đurovića konačno u pritvoru. Đurovića je posle bekstva, Srbiji izručila Hrvatska.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.07.2018.

00:11

Hrvatska izručila Srbiji Darka Veskovića / VIDEO
screenshot/Prva

Darko Vesković, zvani Prika, glavni osumnjičeni za ubistvo Blaža Đurovića u Beogradu. Đurović je ubijen 10. marta, na Dušanovcu, u blizini kuće u kojoj je živeo.

On se u svojim kolima kretao ulicom i došao do suženog dela gde je usporio da bi se mimošao sa BMW om koji se kretao iz suprotnog pravca.

U tim kolima su međutim bile ubice, koje su kroz prozor u Đurovića ispalile 30 ak metaka iz automatske puške, a zatim pobegle. Sve ovo zabeležile su sigurnosne kamere u ulici. Sumnja se da je sa izručenim Veskovićem bio Nemanja Ivanov, koji je ubrzo posle toga uhapšen u Beogradu.

Najverovatnije se posle njegovog hapšenja i došlo do informacija da iza svega stoji Darko Vesković.

Opširnije u video – prilogu…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: