Goran Grbović će biti direktor beogradske Štark arene

Novi direktor beogradske Štark arene biće Goran Grbović, kandidat za odbornika na nedavnim beogradskim izborima sa liste Aleksandra Vučića.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.06.2018.

14:52

Goran Grbović će biti direktor beogradske Štark arene
StarSport

Kako nezvanično saznaje B92, on će na dužnost stupiti početkom jula i imaće četvorogodišnji mandat. Nije poznato šta će biti sa aktuelnim direktorom Arene Đorđem Milutinovićem.

Podsetimo, Grbović je krajem januara ove godine rekao da je lično inicirao razgovor sa Vučićem i obavestio ga da je spreman da podrži njegovu listu na beogradskim izborima.

Potom je navedeno i da će biti uvršten na listu kandidata za odbornika u Skupštini Grada Beograda.

“Moj ulazak na SNS listu je zapravo korak dalje u odnosu na podršku koju sam mu dao prošle godine. Ta podrška je došla nakon opservacije svega onog što je Vučić radio i ukupne situacije u kojoj živimo“, rekao je tada Grbović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: