AMSS: Loši uslovi za vožnju, gužve na granici s Mađarskom

Beograd -- Usled nepovoljnih vremenskih uslova vozačima u Srbiji se savetuje opreznija vožnja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Izvor: Beta
Podeli
Ilustracija, Getty images
Ilustracija, Getty images

Na naplatnim rampama nema zadržavanja, a prema podacima Uprave granične policije, putnička vozila se na graničnim prelazima ne zadržavaju duže od 20 minuta. Prilikom ulaska i izlaska iz Mađarske se, međutim, mogu očekivati i višesatna zadržavanja.

Na deonici od beogradskog mosta Gazela do aerodroma "Nikola Tesla" i dalje je zatvorena leva saobraćajna traka u smeru ka Šidu, svakog dana u periodu od 07.00 do 17.00.

Radovi se odvijaju na više deonica na putevima u Srbiji i tu je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, navodi AMSS.

Na prilaznim trakama naplatnih stanica Srbobran dva - levo i Vrbas - desno na autoputu Beograd-Subotica saobraćaj je obustavljen do 31. novembra. Alternativni pravci su petlje Sirig/Zmajevo i Feketić/Srbobran jedan.

Zbog vremenskih uslova, na više deonica je zabranjeno saobraćanje kamionima sa prikolicom i šleperima.

Razno

Na današnji dan, 9. decembar

1608 - Rođen je engleski pisac Džon Milton (John), koji se smatra najvećim engleskim pesnikom uz Šekspira (Shakespeare). Pristalica Olivera Kromvela (Cromwell) i

Razno subota 9.12. 00:00 Komentara: 0
strana 1 od 1506 idi na stranu