Ruska TV: Gejevi, platićemo vam kartu za Kaliforniju

Ruska televizija Cargrad je pozvala homoseksualce da se jave kako bi dobili "kartu u jednom pravcu " i mogućnost da "drugde otvoreno pokazuju svoje grehove".

Izvor: B92

Petak, 30.06.2017.

20:41

Ruska TV: Gejevi, platićemo vam kartu za Kaliforniju
Getty Images

U snimku koji je objavljen na društvenim medijima navodi se da je takva ponuda upućena onima koji "ozbiljno razmišljaju o emigraciji".

"Baš nedavno – najliberalnija država u SAD, Kalifornija, ponudila je zelene karte ruskim perverznjacima", rekao je voditelj Andrej Afanasjev.

BBC primećuje da televizija Cargrad često koristi uvredljive termine za LGBT osobe.

"Ekipa Cargrad TV podržava inicijativu. Spremni smo da platimo kartu u jednom pravcu svakome ko planira da emigrira i ko donese medicinski sertifikat kojim bi potvrdio da je sodomista ili da ima neku drugu formu bolesti perverzije. Mi zaista želimo da vi odete tamo gde ćete slobodno moći da ispoljavate svoje grehove", naveo je Afanasjev.

Dodao je i da se ne radi o "trolovanju", već o "želji da se uradi nešto dobro".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: