Brzi voz za Beograd zaleđen stoji u Kolašinu

Međunarodni brzi voz koji saobraća na pruzi Bar–Beograd stigao je do Kolašina, ali ga je led blokirao dok je čekao da se otkloni kvar na teretnom vozu.

Izvor: Večernje novosti
Podeli
Freeimages
Freeimages

Putnici u vozu za Beograd čekaju dva sata po ekstremno niskim temperaturama i još nema zvanične informacije kada bi voz mogao krenuti ka Bijelom Polju, odnosno Beogradu, pišu “Novosti”.

“Brzi za Beograd kasni neograničeno. Zaledio je u Kolašinu. Ne znamo kada će stići u Bijelo Polje”, rečeno je „Novostima“ na informacijama Železničke stanice u Bijelom Polju.

Po redu vožnje iz stanice Bijelo Polje za Beograd voz je trebalo da krene u 10:45, ali u to vreme voz je i dalje stajao u stanici Kolašin.

Voz je iz Bara krenuo u 7:10 i nema informacija da li ima grejanja u međunarodnom vozu 430.

Juče je iz Bara jedino krenuo brzi voz za Beograd, dok lokalni vozovi kroz Crnu Goru nisu saobraćali, a putnici su prevezeni drumovima.

“Zbog ekstremno niskih temperatura nismo bili u mogućnosti da pokrenemo neke vozove”, saopštila je u ponedeljak portparolka Železničkog prevoza Vesna Vučinić.

Prema izjavi Vučinićeve, danas je red vožnje vozova poremetio kvar teretnog voza između stanica Mojkovac i Trebaljevo, što je uslovilo kašnjenje u lokalnom i međunarodnom saobraćaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 146 idi na stranu