SNS: DS da ne napada pravosuđe

Beograd -- SNS pozvala je Demokratsku stranku da "ne napada" pravosuđe i ne vrši pritisak na nezavisne nadležne državne službe.

Izvor: Beta
Podeli

Kako se navodi u saopštenju DS se poziva da ne vrši pritisak na službe koje su "otkrile" da je dugogodišnji član DS pisao grafite mržnje protiv lidera demokrata Bojana Pajtića.

Naprednjaci su poručili da "razumeju strah koji demokrate imaju od izbora i marketiške trikove kojim iz tog razloga pribegavaju", ali da bi DS-u, kako su ocenili, bilo "pametnije da se više ne oglašavaju, jer su se već previše obrukali".

Kako navodi SNS, demokrate su se prvo osramotile "režiranjem napada" na svog šefa Bojana Pajtića, a zatim i vršenjem pritisaka na nezavisne nadležne državne organe koji su, kako je navedeno, "otkrili" da je grafite mržnje upućene Pajtiću pisao član DS.Demokratska stranka ranije je danas zatražila od pravosuđa da pošteno, odgovorno i u skladu sa zakonom ispita sve pretnje smrću, a ne u skladu sa trenutnim potrebama i diktatima SNS-a.

Za ispisivanje grafita "Smrt Pajtiću" policija je osumnjičila novosađanina G. I, za koga je navedeno da je dugogodišnji član DS, a sud mu je odredio pritvor do 30 dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 199 idi na stranu