Uvrede premijeru u prenosu RTS

U toku prenosa fudbalske utakmice između Srbije i Albanije u kadar je ušao jedan navijač Srbije, prekinuo program i uputio uvrede premijeru Aleksandru Vučiću.

Izvor: B92

Utorak, 14.10.2014.

23:43

Default images

Razgovor voditelja RTS sa gostima prekinuo je navijač, stao ispred kamere i uputio uvrede premijeru Srbije Aleksandru Vučiću.

Ometanje programa Javnog servisa dogodilo se dok je utakmica bila prekinuta zbog uzletanja drona sa zastavom tzv. Velike Albanije iznad stadiona Partizana.

RTS se izvinila zbog incidenta, a kako je voditelj Predrag Strajnić rekao, mesto sa koga se emitovao uživo program sa utakmice nije bilo obezbeđeno. Kako prenose beogradski mediji, navijač koji je prekinuo prenos je član Srpske radikalne stranke.

Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je u 42. minutu prvog poluvremena, nakon poletanja drona, zbog čega je uhapšen brat premijera Albanije, Olsi Rama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: