Tužilac: Slučaj Šarić nije završen

Tužilac Miljko Radisavljević kaže da rad tužilaštva na slučaju Šarić nije završen i da će tužilaštvo bez medijskih najava posao do kraja obaviti profesionalno.

Izvor: B92

Subota, 02.02.2013.

18:14

Default images

"Tužilaštvo za organizovani kriminal preko medija ne saopštava pojedinosti svog rada na ovom slučaju i ne najavljuje buduće aktivnosti, jer to može ozbiljno da šteti interesima postupka", rekao je Radisavljević za Tanjug.

On je podsetio da je Tužilaštvo za organizovani kriminal od prvih informacija o kriminalnom delovanju narko-klana Darka Šarića preduzimalo sve potrebne aktivnosti iz svoje nadležnosti kako bi se pripadnici te grupe efikasno procesuirali.

On je dodao da rad na tom složenom predmetu traje gotovo četiri godine.

"Taj posao je rezultirao pokretanjem krivičnih postupaka protiv 58 osoba zbog krijumčarenja narkotika i pranja novca. Tužilaštvo, nakon podizanja 12 optužnica, nastavlja da istražuje i druge aktivnosti ove kriminalne organizacije pogotovo one koje mogu dovesti do lociranja i hapšenja njenih pripadnika koji su u bekstvu", naglasio je Radisavljević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: