Berluskoni zaratio i sa Madonom

Rim -- Saradnici italijanskog premijera Silvija Berluskonija optužili su Madonu da je "uvredila" milione Italijana zbog podsmešljivih komentara na račun premijera.

Izvor: Beta
Podeli

"Madona je uvredila milione naših sugrađana, ona ide protiv demokratskog izbora miliona Italijana koji su s uverenjem glasali za ovu vladu", rekla je državna sekretarka Daniela Santake.

Prilikom predstavljanja svog filma "W.E". na festivalu u Veneciji, pop zvezda je u odgovoru italijanskom dnevniku "Ođi" na to šta misli o Berluskoniju rekla: "Ne želim o tome sada da govorim. Ali britanski nedeljnik 'Ekonomist' je već sve rekao, zar ne".

"Ekonomist" je na prvoj strani svog broja od 9. juna ove godine predstavio Berluskonija kao "čoveka koji je prevario celu zemlju".

"Vrlo sam razočaran da je Madona preuzela tezu 'Ekonomista'. Izgleda da ona ima komunističku pres službu koja je tera da tako govori da bi to prenosili komunistički listovi", rekla je Gabrijela Karluči, poslanice Berluskonijeve stranke Partija naroda slobode.

Svet

Jemen: Ubijen Anvar al-Avlaki

Jemen/SAD -- U Jemenu ubijen važan aktivista Al-Kaide. Anvar-al-Avlaki bio Amerikanac koji je regrutovao teroriste. Vlasti Jemena i SAD izvele zajedničku akciju.

Svet petak 30.09. 20:30 Komentara: 6

Istorija slikana dečjom rukom

Francuska -- Praistorijske crteže otkrivene u jednoj pećini u Rufinjaku, na jugozapadu Francuske, stvorila su deca, zaključak je grupe istraživača sa Univerziteta Kembridž.

Svet petak 30.09. 17:08 Komentara: 1
strana 1 od 193 idi na stranu