Revizori utvrdili gubitak NIS-a

Beograd -- Nezavisna revizorska kompanija “Ernst i Jang” završila je specijalnu reviziju u NIS-u za 2008. i utvrdila da je NIS imao gubitak ne manji od 8 milijardi dinara.

Izvor: FoNet
Podeli

Revizorska kompanija “Ernst i Jang” uradila je specijalnu reviziju finansijskog izveštaja kompanije za 2008. godinu na preporuku Vlade Republike Srbije, saopštio je NIS, a utvrđeno je da je NIS zabeležio gubitak "ne manji od osam milijardi dinara".

Naime, manjinski akcionar – Republika Srbija – iskoristio je svoje zakonsko pravo da angažuju novog revizora da obavi specijalnu reviziju finansijskog izveštaja NIS za 2008. godinu, što je Upravni odbor NIS potvrdio odlukom da specijalnu reviziju obavi kompanija Ernst i Jang, kaže se u saopštenju.

Info

Euleks priveo Nazima Blacu

Priština -- Euleks priveo N. Blacu koji tvrdi da je kao pripadnik Obaveštajne službe Kosova učestvovao u ubistvima političara na Kosovu po narudžbini stranke Hašima Tačija.

Kosovo ponedeljak 30.11. 23:39 Komentara: 6

Počinje selidba sudova

Beograd -- Preseljenje sudova i sudskih predmeta, prema novoj organizaciji pravosuđa, trebalo bi da počne sutra, a u sudovima su u toku poslednje pripreme za to.

Društvo ponedeljak 30.11. 23:30 Komentara: 4
strana 1 od 840 idi na stranu