Optužnica protiv ambasadorke

Slovenačko tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv slovenačke ambasadorke u BiH Nataše Vodušek zbog saobraćajne nesreće koju je izazvala pod dejstvom alkohola.

Izvor: B92

Sreda, 18.03.2009.

19:55

Default images

U oktobru prošle godine, Nataša Vodušek je, u alkoholisanom stanju, noć uoči dolaska u zvaničnu posetu predsednika Danila Tirka, u Sarajevu izazvala sudar sa taksijem u kojem je teško povređen vozač. Tužilaštvo u Sarajevu poslalo je dokazni materijal kolegama u Ljubljani.

Nataša Vodušek je javno na televiziji poricala da je bila pod dejstvom alkohola i tvrdila da je prošla kroz zeleno svetlo na semaforu.

Nakon nesreće ambasadorka je povučena "na savetovanje" u Ljubljanu, gde se nalazi i danas.

Komercijalna Pop televizija, koja je danas objavila ovu vest, navodi još da Vodušekova iz svog poštanskog sandučeta još nije želela da preuzme sudsku poštu sa optužnicom i pozivom na suđenja, ali saznaje da je u međuvremenu zamenila svog advokata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: