Kviz "Narod protiv" na TV B92

Beograd -- Od utorka, 17. februara, na Televiziji B92 počinje kviz "Narod protiv" u kome će, osim takmičara, novac moći da osvoje i gledaoci.

Izvor: B92
Podeli

Kviz znanja produkcijske kuće Advantidž, poznate po kvizu "Želite li da postanete milioner", na programu će biti četiri puta nedeljno, od utorka do petka, a voditelj kviza je Miloš Milovanović.

U novom kvizu "Narod protiv" na testu će se naći ne samo učesnici, već i gledaoci. Suma koju takmičari mogu da osvoje nije ograničena, tako da krajnji iznos zavisi isključivo od njihovog znanja.

Gledaoci u kvizu učestvuju slanjem pitanja putem SMS poruka. Ukoliko takmičar ne zna odgovor, gledalac koji je postavio pitanje može osvojiti i do 30 hiljada dinara.

Sudeći po reakcijama prvih takmičara, odmeravanje snaga sa gledaocima nešto je što kviz "Narod protiv" čini izuzetno zanimljivim.

Prva emisija kviza "Narod protiv" emitovaće se premijerno na Televiziji B92 u utorak, 17. februara, u 20 časova.

Info

Netenjahu odustao od pregovora

Jerusalim -- Lider partije Likud Benjam Netanjahu odustao je od daljih pregovora o formiranju koalicione vlade sa šeficom partije Kadima Cipi Livni, saopšteno je večeras.

Svet subota 28.02. 21:00 Komentara: 0

Eksplozija na stanici metroa

Kairo -- Nepoznati počinilac bacio je danas molotovljev koktel na stanicu metroa u Kairu u kojoj je bilo mnogo putnika, ali u tom napadu nije bilo povređenih.

Svet subota 28.02. 20:35 Komentara: 0
strana 1 od 895 idi na stranu