Vuk Obradović napustio zgradu Vrhovnog suda

Izvor: B92

Petak, 28.02.2003.

22:12

Default images

Predsednik Socijaldemokratije Vuk Obradović napustio je u petak uveče zgradu Vrhovnog suda Srbije, gde je tražio da dobije dokumenta kojima se dokazuje legalnost te stranke i njenih devet mandata u parlamentu Srbije. "Obradović je zgradu Suda napustio nakon razgovora sa predsednikom Vrhovnog suda Leposavom Karamarković, koja mu je garantovala da ništa neće moći da se menja u spisima", rekao je za B92 portparol SD-a Nemanja Simeunović. Obradović sa još nekoliko saradnika nalazio se u zgradi Vrhovnog suda Srbije sa namerom da tu ostane do ponedeljka ujutru, odnosno do otvaranja pisarnice u Vrhovnom sudu Srbije. SD tvrdi da je u radu tog suda utvrdila "nepravilnosti koje štete kako stranci, tako i pravu i pravdi u Srbiji".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: