Djindjic: Moguc sastanak sa Draskovicem i pre 10. januara

Izvor: B92

Petak, 31.12.1999.

18:27

Default images
Lider Demokratske stranke Zoran Djindjic izjavio je da bi se bez ikakvih uslova sastao sa jugoslovenskim predsednikom Slobodanom Milosevicem i da u tom pogledu "nema nikakvih kompleksa i predrasuda". "Ne bih to radio na nacin na koji sam ranije radio. Sad bih to uradio javno", izjavio je Djindjic u intervjuu novogodisnjem broju "Glasa javnosti". On je takodje izrazio spremnost da razgovara sa predsednikom Srpskog pokreta obnove Vukom Draskovicem, mozda i pre 10. januara, za kada je zakazan sastanak opozicionih celnika. “Ako javnost to ocekuje od nas, nema nikakvih problema da se vidimo, samo ne bih voleo da se tim sastankom anulira godina uzasnog napora Saveza za promene", istakao je Djindjic. Upitan da prokomentarise misljenje da "nema nista od DS, ako ode sa funkcije predsednika", Djindjic je rekao da je potrebno napraviti "prostor za konkurenciju" sto ce biti njegov zadatak u narednoj periodu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

5 h

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: