Vujanović: Stvoreni uslovi za usvajanje Ustavne povelje

Izvor: B92

Petak, 22.11.2002.

15:21

Default images
Predsednik Skupštine Crne Gore Filip Vujanović ocenio je u petak da postoje svi uslovi za usvajanje Ustavne povelje Srbije i Crne Gore pošto je rešeno pitanje izbora poslanika za zajednički parlament. "Komisija bi morala da prihvati stav Potkomisije. Jedino sporno pitanje u četvrtak je usaglašeno po kompromisnoj formuli", rekao je Vujanović povodom odluke većine članova Potkomisije u četvrtak da poslanici u prve 2 godine biraju posredno, delegiranjem iz sadašnjih skupština, a potom neposredno na izborima. Vujanović, koji je jedan od potpisnika "Beogradskog sporazuma", rekao je u petak da su "stvoreni svi uslovi da odmah bude doneta odluka na Komisiji o predlaganju teksta Ustavne povelje i njenom usvajanju u sva 3 parlamenta".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oglasili se Rusi: Oslobođeno

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je danas da je ruska vojska oslobodila selo Berdiči iz predgradja Avdejevke, prenose RIA Novosti.

13:02

2.5.2024.

1 d

Podeli: