SINDIKAT OPTUZIO DJINDJICA DA SE MESA U RAD PRAVOSUDJA

Izvor: B92

Sreda, 12.06.2002.

19:00

Default images
Sindikat pravosudja optuzio je premijera Srbije Zorana Djindjica da se direktno mesa u rad pravosudja izjavom da niko od predstavnika bivse vlasti nije osudjen. "Ako je ova vlada unapred osudila svoje prethodnike, ne moze ocekivati da to i sud uradi. Bilo bi lepo da predstavnici Vlade nauce put od krivicne prijave do presude. Sud ne radi na osnovu 'rekla-kazala'", kaze se u saopstenju. Sindikat je zatrazio od Vlade da odgovori gde su nestale "donacije namenjene pravosudju i otkud Vladi pravo da zadrzi novac prikupljen na ime taksi vise od 3 meseca". "Sigurno je da ova vlast nista nije ucinila za pravosudje. Sve sto imamo su obecanja i nagovestaji. Zaposleni u pravosudju zive od obecanja, pa stoga obecavaju premijeru da ce biti bolji", kaze se u saopstenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: