"DJINDJIC SALJE SESTORICU U HAG"

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.03.2002.

19:00

Default images
Podgoricki list "Publika" tvrdi da je premijer Srbije Zoran Djindjic spreman da Haskom tribunalu za ratnezlocine izruci sest lica osumnjicenih za ratne zlocine. Pozivajuci se na "autoritativnog sagovornika iz Vlade Srbije", list navodi da su Vladini predstavnici razgovarali s Nikolom Sainovicem, Vlajkom Stojiljkovicem, Dragoljubom Ojdanicem, Veselinom Sljivancaninom, Miletom Mrksicem i Miroslavom Radicem. "Svima je stavljeno do znanja da do nedjelje, milom ili silom, moraju otputovati u Hag", navodi list. Takodje se navodi da "Djindjic nema vremena da ceka na eventualno usvajanje saveznog zakona" o saradnji s Tribunalom i prenosi reci svog sagovornika da "Srbija mora saradjivati s Tribunalom, jer je time uslovljeno doticanje medjunarodne pomoci".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

6 h

Podeli: