Štampa: Župljanin i pregovori

U štampi u četvrtak dominiraju teme vezane za hapšenje Stojana Župljanina i pregovore o formiranju vlade.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.06.2008.

03:50

Default images

Blic, u tekstu pod naslovom “Župljanin se krio pod dva lažna imena”, piše da je Župljanin lociran pre četiri dana i da je od tada praćen i prisluškivan. Politika piše da porodica u čijem stanu je Župljanin boravio do trenutka hapšenja nije znala da im je podstanar haški optuženik. Večernje novosti” pišu da je Župljaninova porodica za hapšenje saznala iz medija.

Što se pregovora o formiranju nove vlade Srbije tiče, štampa je gotovo jednodušna u oceni da je bliži scenario da će vlada biti formirana nego da će doći do novih izbora.

Jedan od naslova u Politici je “Saradnja s Hagom ne ometa pregovore o vladi”, Blic o pregovorima piše u tekstu “Socijalistima vojska ili policija”, Danas kaže da je “Nova vlada na vidiku”, a Večernje novosti da je “Dačić prelomio - sa Tadićem”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: