Nikolić: Samo sa DSS-om

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić izjavio je da je DSS jedina stranka sa kojom bi radikali razgovarali o saradnji posle izbora.

Izvor: B92

Utorak, 22.04.2008.

09:02

Default images

"Ne vidim spas za Srbiju ukoliko ne formiramo vladu sa (Vojislavom) Koštunicom. To je jedini eventualni partner SRS-a posle majskih izbora", rekao je Nikolić za podgorički list Dan.

On je dodao da će SRS "prvo videti" koliko je snažan posle izbora, pa će tek onda pregovarati sa DSS-om o formiranju nove vlade Srbije.

Nikolić je precizirao da njegova stranka neće pregovarati ni sa jednom drugom političkom partijom.

Zamenik predsednika SRS-a je rekao i da će odnosi Srbije sa Crnom Gorom "zavisiti isključio od odnosa crnogorskog rukovodstva prema Srbima u Crnoj Gori".

Nikolić: Izbori su prekretnica za Srbiju

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić rekao je na mitingu u Čačku da su izbori 11. maja prekretnica za Srbiju.

"Možda ćemo na izborima 11. maja da pobedimo sami, možda i nećemo. Ko želi dobro Srbiji i da sazna ko nas je i kako pokrao, taj će sa nama", rekao je Nikolić. On je ponovio da SRS ne priznaje nezavisnost Kosova i istakao da "o tome neće biti razgovora ni sa kim".

Nikolić je "upozorio" građane da ih niko ne zavarava Sporazumom o stabilizaciji i pridruživanju sa Evropskom unijom.

"Ako u tom SSP ne piše da je Kosovo deo Srbije, debelo će da odgovara onaj ko se usudi da takav sporazum potpiše i da izda Srbiju", rekao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: