Ilić: Pošteni uz Koštunicu

Velimir Ilić rekao je da su izbori prilika da svi koji su pošteni stanu na stranu premijera Vojislava Koštunice, a "problematični na drugu stranu, pa neka narod odluči".

Izvor: B92

Subota, 12.04.2008.

17:29

Default images

Lider Nove Srbije je ocenio da ministar ekonomije Mlađan Dinkić i vojvođanski političari Bojan Kostreš i Nenad Čanak "ne misle dobro Srbiji" i kritikovao predsednika Srbije Borisa Tadića zbog toga što je sa njima formirao koaliciju.

"Ako je Boris Tadić njih uzeo u ekipu, nije ni on čist u toj priči. Svaka čast Tadiću kao predsedniku, ali s kim si onakav si", rekao je Ilić.

On je najavio da će nova Vlada Srbije raskrinkati sve mafije u Srbiji i optužio pojedine televizije da namerno vode prljavu kampanju.

Ilić je rekao i da Vlada Srbije nije donela odluku o povećanju plata budžetskim korisnicima zato što još nije usaglašeno ko sve treba da dobije povišicu.

On je naveo da je predložio da povećanje dobiju i geometri koji štrajkuju zbog malih plata.

Ponovio je da se koalicija DSS-NS zalaže za evropske integracije, ali da je potrebno da Srbija uđe u Evropsku uniju kao celovita država, ne bez Kosova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: