Ponedeljak, 20.11.2000.

14:20

DOS I DSS PREMA ZAJEDNICKOM CILJU

Izvor: B92

Default images
Predsedavajuci danasnjeg sastanka Centralnog izbornog staba Demokratske opozicije Srbije Cedomir Jovanovic rekao je agenciji SRNA da je u ponedeljak zapocela priprema za poslednju fazu predizborne kampanje koja pocinje 1. decembra i izrazio nadu da ce DOS i DSS krenuti ka zajednickom cilju. "Mozda su tokom jucerasnjeg dana putevi DOS-a i DSS-a bili paralelni, ali sada su sigurno usmereni ka zajednickom cilju", rekao je Jovanovic. On je dodao da predstavnici DOS-a Milan St. Protic i Dragoljub Micunovic razgovaraju sa predsednikom SRJ Vojislavom Kostunicom, a da je jedan sastanak odrzan vec u nedelju uvece posle sednice DSS-a. "Predstavnici DOS-a su otisli kod predsednika DSS i zatrazili objasnjenje odluka GO DSS i sada pokusavamo da pronadjemo resenje kojim bi bili zadovoljeni i interni interesi DSS-a i DOS-a", rekao je Jovanovic i dodao: "Ja sam optimista i mislim da cemo izaci na izbore jaci za jednu vrstu iskustva koje smo stekli u medjuvremenu i sasvim sigurno nema razloga za zabrinutost". Kako je agenciji SRNA rekao Dragoljub Micunovic, sastanak predstavnika DOS-a sa Kostunicom prekinut je zbog obaveza jugoslovenskog predsednika i trebalo bi da bude nastavljen veceras.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: