Utorak, 16.11.2004.

19:14

Nijedna od ponuda ne ispunjava uslove

Nijedna od ponuda ne ispunjava uslove Ponude za zajedničku prodaju akcija "Knjaza Miloša".

Izvor: Beta

Default images

Agencija za privatizaciju i Akcijski fond Srbije u zajedničkom saopštenju "obaveštavaju pojedinačne akcionare 'Knjaz Miloša' da razdruže pridruženi paket akcija za zajedničku prodaju i da svako od akcionara sam donese odluku koja je ponuda za njega najbolja".

U saopštenju se dodaje da će Agencija i Akcijski fond, kao najveći pojedinačni akcionar "Knjaz Miloša", narednih dana razgovarati sa svim ponudiocima pojedinačno radi razjašnjenja svih elemenata ponuda za preuzimanje.

Agencija za privatizaciju i Akcijski fond Srbije ponudili su na prodaju paket od 71,88 odsto akcija "Knjaza Miloša" u kojem su državnom paketu od 41,7 odsto akcija tog preduzeća pridružene i akcije malih akcionara. Za prodaju tog paketa, u ponudi je bila navedena cena od najmanje 20.000 dinara po akciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: