NADA DA KOSTUNICA NECE DOZVOLITI PROGON CLANOVA SPS

Izvor: B92

Subota, 14.10.2000.

13:41

Default images
Clan najuzeg rukovodstva Socijalisticke partije Srbije Kosova Polja Svetislav Grujic izjavio je u petak za Srnu da ocekuje da predsednik SRJ Vojislav Kostunica "nece dozvoliti progon clanova SPS koji su bili uz drzavu i glasali za Slobodana Milosevica", prenosi FoNet. "U suprotnom bi se povecao talas iseljavanja Srba, sto bi pomoglo albanskim ekstremistima u stvaranju etnicki cistog Kosmeta", rekao je Grujic. On je dodao da su "oslonac kosovskih Srba bili i moraju ostati drzava i njeni organi". Smenjivanje i iskljucivanje kadrova SPS iz organa na Kosovu ocenjeno je u Kriznom stabu Izvrsnog odbora socijalista u Kosovu Polju kao "pravi potez, ali u pogresno vreme i sa zakasnjenjem".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: