Ožegović: Nisam potpredsednik LDP-a

Željko Ožegović demantovao je da će biti imenovan za potpredsednika LDP-a.

Izvor: B92

Nedelja, 23.03.2014.

12:35

Default images

Ožegović se, povodom nezvaničnih informacija da će biti imenovan za potpredsednika Liberalno emokratske partije, oglasio pisanim saopštenjem u kojem se navodi da nije bilo nikakvih konsultacija o tome, i da u LDP-u postoje mnogi članovi koji su, kako navodi, svojim radom zaslužili da im pripadne ta čast.

“Kandidaturu za gradonačelnika Beograda prihvatio sam jer sam po ocenama građana i LDP-a bio veoma uspešan predsednik opštine Novi Beograd a kasnije i član Gradskog veća grada Beograda”, navodi se u pisanoj izjavi Željka Ožegovića.

“Moja kandidatura je predstavljala mogućnost da se građanima i biračima pruži šansa da glasaju za jednu umerenu i pristojnu opciju. Nažalost u ovoj referendumskoj, a ne izbornoj atmosferi koja je preneta sa republičkog nivoa ta opcija nije dobila podršku”, navodi Ožegović.

On navodi da posebno cenim sve ono što su članovi LDP-a uradili u višegodišnjoj borbi za izgradnju demokratskog društva i demokratskih institucija, kao i da je sa rukovodstvom LDP-a u veoma dobrim odnosima.

“Ali želim da naglasim da, povodom nezvaničnih medijskih najava koje su se pojavile da postanem potpredsednik ove stranke, o tome nisam konsultovan. Ova funkcija podrazmeva veliku čast i priznanje i smatram da u LDP-u postoje mnogi članovi koji su svojim dugogodišnjim stranačkim radom zaslužili da im ova čast pripadne“, poručuje Ožegović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: