Koštunica odbio Đinđićevu ponudu

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.11.2002.

23:05

Default images

Jugoslovenski predsednik i kandidat Demokratske stranke Srbije za predsednika Srbije Vojislav Koštunica odbio je u ponedeljak uveče ponudu premijera Srbije Zorana Đinđića za razgovor o minimalnim uslovima koje treba da ispuni kako bi dobio podršku Demokratske stranke. "Ne vidim čemu razgovor o uslovima. Svoj program sam ponudio još na septembarskim izborima 2000. godine i ništa se u tom programu nije izmenilo. Na građanima je sada da se opredele za taj demokratski kurs ili da naprave korak unazad i prihvate ono što nudi Vojislav Šešelj", rekao je Koštunica gostujući na kragujevačkoj In televiziji.

"Srbija kao država članica državne zajednice mora da ima svoje institucije, a ne samo izvršnu vlast. Sa izborom predsednika, Srbija će dobiti preko potrebnu ravnotežu među raznim granama vlasti", naglasio je Koštunica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: