"U narednih desetak dana..."

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić izjavio je danas za Tanjug da će sednica skupštine o KiM biti održana uskoro, verovatno u narednih desetak dana.

Izvor: B92

Utorak, 24.01.2023.

15:03

EPA-EFE/ MARKO DJOKOVIC

"Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će biti pozvan, naravno, a poznato je da se on svakom pozivu skupštine uvek odazivao, govorio otvoreno o svemu i odgovorao na sva pitanja i primedbe", rekao je Orlić.

Naveo je da će se videti da li će na sednicu da dođu i oni koji na sve imaju primedbe.

"Videćemo da li će na sednicu uopšte da dođu ili kao i obično samo na kratko da svrate do sale, kad je njihov red za kameru ovi što na sve imaju primedbe i nikakve ozbiljne konsultacije na temu KiM ih očigledno ne zanimaju", napomenuo je Orlić.

Vučić je sinoć rekao da će u narednim danima pozvati sve predstavnike poslaničkih grupa kako bi ih upoznao sa detaljima evropskog plana o KiM, kao i da će se tražiti značajnija uloga parlamenta i Vlade.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: